E3 i els jocs que m'han alegrat el dia

Publicat per johnny32 3 jun 2009

Aquests dies s'ha celebrat la conferència de videojocs E3, on Microsoft, Nintendo i Sony (entre d'altres empreses) han anunciat els seus plans de futur en el sector de videojocs. Aquestes són les novetats que més m'han agradat:

  • The Secret of Monkey Island: Special Edition
    Reedició del clàssic The Secret of Monkey Island (1990). Comptarà amb gràfics 3D (tot i que el joc seguirà sent en 2D), amb veus (en la versió anglesa l'ha doblat el mateix equip que va doblar The Curse of Monkey Island), sense la interface SCUMM (les 9 accions abaix de la pantalla i l'inventari), i amb un botó que permetrà canviar en qualsevol punt del joc a la versió antiga en VGA. Sortirà per PC i XBLA.
  • Tales of Monkey Island
    La cinquena aventura de Guybrush Threepwood, en un principi prevista pel 2015, apareixerà el pròxim 7 de juliol per PC i WiiWare, i s'entregarà de forma episòdica (5 episodis mensuals) com van fer amb els últims Sam & Max. De fet, corre a càrrec de la mateixa companyia, TellTale Games. Tindrà gràfics 3D d'aquesta generació, i pel que sembla, el mateix control que La Fuga de Monkey Island. De moment, els únics personatges que s'han confirmat són Guybrush, Elaine, LeChuck i la Senyora del Vudú.
  • New Super Mario Bros. Wii
    Mario torna, després de 18 anys, a les plataformes en 2D per consoles de sobretaula. Serà la continuació del New Super Mario Bros. (NDS), i comptarà amb un mode història que podran participar-hi desde 1 fins a 4 jugadors, cooperativament. El tindrem en principi aquest nadal.
  • Golden Sun DS
    Era d'esperar que una saga tant mítica com Golden Sun (GBA) tornés. Ho farà a la portàtil de Nintendo, i explicarà una història completament nova. També sembla que comptarà amb gràfics 3D, simples però efectius. Previst pel 2010.
  • The Legend of Zelda: Spirit Tracks
    La nova aventura de Toon Link continuarà a NDS, i serà la continuació de Phantom Hourglass (NDS). D'entre les novetats, només s'ha dit que hi haurà un tren que s'haurà de fer servir per viatjar. No serà fins l'any que ve que el poguem disfrutar.
  • Super Mario Galaxy 2
    La perla de la conferència d'ahir de Nintendo va ser Super Mario Galaxy 2, la continuació del ja clàssic Super Mario Galaxy (Wii). Comptarà amb el mateix motor que es va fer servir pel seu predecessor. Nous planetes, nous enemics, i potser el més destacat: la reaparició d'en Yoshi. Previst pel 2010 també.

5 comentaris

  1. Sanse Says:
  2. El Golden Sun DS explicarà una historia completament nova? O.o no ho sabia pas això, pensava que seria un "remake" dels originals.

    I el Super Mario Galaxy 2 es veu que estarà pensat per jugar-hi després de passar-te el Super Mario Galaxy (1)

    Tot i això em va decepcionar que no parlessin del Kirby qur hi ha projectat per Wii segons la llista de novetats de Nintendo pel 2009.

     
  3. T'ha faltat explicar el Metroid other M...

     
  4. johnny32 Says:
  5. Només parlo dels jocs que realment m'interessen...

     
  6. jo... yo quería un Imagina ser madridista o Imagina trabajar en Micro$oft...
    voy a crear un grupo en el feisbuc para pedirlo xd

     
  7. johnny32 Says:
  8. ASTA KE NO SAKEN 1 HIMAGINA SER HOYGAN XRA PECE NO C RE FELIS GRASIAS D HANTEBRASO!!!!!11UNO