Machinarium

Publicat per johnny32 4 oct 2009

Hi ha jocs rebenta-llistes, fets per grans companyies, en el que la única cosa que importa als desenvolupadors és guanyar quants més diners millors. Hi ha d'altres jocs, fets per persones o companyies independents, que tot i passar força més desapercebuts al mercat, el que més importa és que el joc agradi.

Machinarium (PC, Samorost, Amanita Design) és d'aquest segon tipus de jocs. Es podria etiquetar com una aventura gràfica, però no en el sentit estricte del gènere (no té conversacions, no segueix una historia clara, no té les típiques accions "obrir", "parlar", "agafar"...), sinó en com es va desenvolupant el joc. A més, gràficament és una delícia, no pas perquè utilitzi models 3D ultra-realistes ni perquè demani la última target, sino perquè es nota que cada textur, cada model està creat amb delicadesa. El joc està completament en 2D.



Machinarium sortirà a la venda el 16 d'octubre a través de diferents plataformes de descàrrega (com Steam per exemple), però mentrestant podeu baixar-vos la demo aquí.

Web oficial: machinarium.net

1 Responses to Machinarium

  1. Olga Says:
  2. mola bastant el joc pel que vist.. La ambientació i com esta fet. =O
    Ja mel deixaras mirar XD (jugar no xk soc un desastre XD)