El retorn de Jet Set Radio?

Publicat per johnny32 19 ago 2008


Hi ha noticies que quan les llegeixes immediatament el cor et fa un salt d'alegria. Aquesta ha sigut una d'elles. I encara que només he jugat al primer joc per la Dreamcast (i només quan anava a casa del meu cosí perquè jo no la tenia), Jet Set Radio és un joc que m'encanta, i hi ha la possibilitat de que SEGA estigui fent o un nou Jet Set Radio o un remake del de Dreamcast per Wii. Qualsevol de les 2 és una bona noticia però... i si els rumors que han aparegut per internet es complissin? Com, per exemple, que per patinar poguessis fer servir la Wii Balance Board. Així molts posseïdors de Wii Fit (jo en sóc un) la podriem desenterrar de l'armari, on no fa res més que agafar pols.

Bé, sigui com sigui, ja està quasi confirmat. Sembla que m'espera un bon catàleg, entre aquest, el Wario Land 5 i el Sonic Unleashed...

PD: Segueixo enganxat al Twilight Princess, però es que aquesta noticia m'ha impactat molt.

Sona: Zebrahead - Down in Flames

1 Responses to El retorn de Jet Set Radio?

  1. Anónimo Says:
  2. Osti a aquest joc hi vaig jugar quan em vaig comprar la xbox totxa (cony, "totx@" és un mal calificatiu per determinar que m'estic referint a la xbox antiga, ja que tant la "totxa" com la 360 ho són XD) pk m'hi venia de sèrie i he de dir que no estava gens malament. I, si no vaig errat, encara ronda per casa la versió per dreamcast k aprofito per dir que fa poc la he pogut recuperar T.T (certament fets com aquests et fan una miqueta més feliç :P)Pos això, k a veure què més diuen d'aquesta nova entrega/remake de jet set radio per wii.