Wii Fit: Anàlisi

Publicat per johnny32 22 jul 2008


Com ja vaig dir, avui toca fer un anàlisi del joc Wii Fit.

Wii Fit és un joc del tipus entrenament diari (com "Brain Training" i els seus derivats), en el que (se suposa que) fas exercici i t'entrenes cada dia. Pots proposar-te un repte d'engreixar-te o aprimar-te x quilos en y temps, però no és obligatori. A part d'això també pots practicar exercicis per separat (potser la part més interessant del joc).

Jugabilitat: 6
Com ja és habitual en aquest tipus de joc, els primers dies hi jugarem cada dia. Fins i tot alguns poden jugar-hi 2 o 3 cops al dia (quan només se'n conta el primer). Al cap de 2 setmanes començarà a agafar pols a la lleixa, i així fins a la fí dels temps o fins que un dia el tornem a agafar. Els jocs d'entrenament per naturalesa s'acaben fent repetitius i poc rejugables.

Gràfics: 5
L'únic destacable dels gràfics és que els Miis es veuen de cos sencer i bastant millor disenyats que en Wii Sports. Per tota la resta, uns gràfics que no fan mal als ulls, però que no son obres mestres. Simplement compleixen l'objectiu de no convertir el videojoc en una experiència Virtual Boy.

Diversió: 7
L'apartat més interessant del joc són els seus mini jocs. Els que he trobat més divertits són els de "Equilibrio" (provar el de ficar la bola al forat o els de esquí). En canvi, als de "Yoga" no crec que ningú hi jugui més d'un parell de cops.

So: 5
Igual que passa amb els gràfics, el so d'aquest joc no es cap meravella. Per sort no té melodies repetitives de les que t'obliguen a baixar el volum al tercer cop que hi jugues. Però tampoc son bandes sonores com la del Super Mario Galaxy o SSBB.

Conclusió: 6
Crec que el joc podria i no ha sigut un bon joc. Li ha faltat més mini jocs divertits, i menys "Yoga" i "Tonificación", que són on perd diversió. Els apartats tècnics no són res de l'altre món, simplement compleixen el seu paper.

Sona: Millencolin - Penguins & Polarbears