BSOD: The Screensaver

Publicat per johnny32 15 sept 2008

Ja fa temps que el vaig descobrir, però no me'n havia enrecordat d'ell fins ara. Es tracta d'un afegit molt divertit que van fer els senyors de Microsoft. És un salvapantalles amb l'aspecte del Pantallazo Azul de la Muerte, el qual primer fa veure que tens un pantallazo del qual no et salva ni tito Bill, després fa veure que reinicia, i un cop entra a la pantalla del selector d'usuaris, torna a tenir un altre pantallazo, i així succesivament.

El millor de tot, és que el mateix arxiu, depenent de la versió de Windows on està instal·lat, simula com es comportaria el pantallazo en aquella versió. És a dir, que si l'hem instal·lat en un Windows XP, primer ens mostrarà el pantallazo propi del Windows XP (el que té tantes lletres, que abaix posa "Volcado de memoria") i després reiniciarà amb la pantalla del Windows XP i la barra que va d'un costat a l'altre. Si l'hem instal·lat en un Windows 98, ens mostrarà el pantallazo propi del Windows 98 (amb el famós "Pulse una tecla para intentar cerrar la aplicación.") i després reiniciarà amb la pantalla del logo de Windows 98 amb els núvols de fons. S'ha de reconèixer que la gent de Microsoft aquest cop s'ho han currat. Com a mínim tenen sentit del humor.

Aquí us deixo el link de descàrrega: http://download.sysinternals.com/Files/BlueScreen.zip

Per cert, l'ús mes divertit que se li pot donar a aquest salvapantalles és posar-lo a tots els ordinadors de l'aula de pràctiques d'Electrònica i Instrumentació i després veure la cara del profe. Comprovat personalment. XD

Fa por, eh?

I per als que sapigueu què és, aquí teniu una explicació del BSOD.

PD: Abans que algú m'ho demani, ja ho he provat, i NO l'he pogut instal·lar en Linux.

1 Responses to BSOD: The Screensaver

  1. "PD: Abans que algú m'ho demani, ja ho he provat, i NO l'he pogut instal·lar en Linux."

    FUCK!